×

Je hebt niets in je winkelwagen.

.

Cadeau-vinder

Populairste cadeaus

Oude kranten en tijdschiften als cadeau

Hartelijk welkom bij HISTORIA.net, de webshop voor originele oude tijdschriften en kranten. Heeft u er al eens aan gedacht online een oude krant als cadeau te kopen? In onze webshop vindt u een breed assortiment aan historische kranten en tijdschriften, ongetwijfeld zit het exemplaar van uw voorkeursdatum er wel tussen.

Oude kranten online

Voor opa's verjaardag of voor je baas als jubileumcadeau: bij ons kunt u online een veelvoud aan verschillende oude kranten kopen –steeds het originele exemplaar! In ons assortiment vindt u een greep aan landelijke oude kranten, regionale kranten en oude historische kranten die nu niet meer bestaan. U kunt hier dus gerust uw favoriete titel bestellen. U ontvangt van ons steeds het originele exemplaar, de echte krant, geen kopie. 

Hoe alles met een klein krantenarchief begon

Waar komen die historische tijdschrijften vandaan? Hoe komt het dat wij u online zo veel oude kranten kunnen aanbieden? Joseph Nietfeld, de oprichter van HISTORIA droomde er van als geschoolde archivist zijn kennis en expertise over historische tijdschriften en kranten met anderen te delen. Daardoor kwam hij op het idee oude tijdschriften en kranten als cadeau aan te bieden. Het begon allemaal met een klein aantal originele tijdschriften en kranten, dat vandaag uitgegroeid is tot een enorm krantenarchief. Via de samenwerking met verschillende uitgeverijen en archieven die hun oude tijdschriften en kranten niet meer als oorspronkelijk exemplaar kunnen of willen verkopen, is onze voorraad stevig gegroeid. Ons online aanbod wordt gevoed door onze immense voorraad aan tijdschriften en kranten. U kunt naar hartenlust een kijkje nemen in ons virtuele krantenarchief en op zoek gaan naar de krant van uw voorkeursdatum. U zult ongetwijfeld onder de ondruk zijn van ons complete aanbod! Toch niet gevonden wat uw zoekt? Wij hebben onder meer nog toepasselijke oude wijnen uit uw favoriete jaar in de aanbieding.

Historische kranten en tijdschriften bestellen

U kunt in onze online shop meteen oude tijdschriften en kranten bestellen of ons telefonisch contacteren. Onze klantenservice helpt u bij het kiezen en kopen van de juiste krant. Oude kranten of tijdschriften online kopen? Bij HISTORIA.net, het grootste krantenarchief van Europa, vindt u meteen wat u zoekt. Bij uw aankoop ontvangt u steeds een stijlvolle geschenkmap die uw oude krant of tijdschrift de nodige bescherming biedt en het geheel een smaakvolle en authentieke look geeft. U ontvangt ook een echtsheidscertificaat, waarmee u de garantie heeft dat u daadwerkelijk een origineel historisch exemplaar koopt. Waarom nog wachten? Bestel meteen uw oud tijdschrift bij ons online. Het kan steeds gebeuren dat er op een bepaalde datum weinig historische kranten of tijdschriften te vinden zijn. Dat kan omdat uw voorkeursdatum op een zondag of feestdag valt. U hoeft zich echter geen zorgen te maken: onze medewerkers hebben enorm veel ervaring  en hebben steeds een ander leuk cadeau idee achter de hand. Klantenservice is bij ons prioritair. U kunt steeds een mail sturen of telefonisch contact opnemen met ons. Wij vinden dan de gepaste oude krant, tijdschrift of een ander toepasselijke cadeau voor u. 

De personalisatie maakt het helemaal af

Daarnaast kunt u bij ons elke krant, evenals andere cadeaus, laten personaliseren. U kunt hier dus niet enkel online een oude krant kopen, maar ook een gravure/inscriptie bestellen. Wij graveren voor u de gewenste tekst en brengen die aan op de geschenkmap. Zo wordt uw oude krant echt een bijzonder cadeau. U kunt oude kranten en tijdschriften met de gewenste gravure online of telefonisch bij ons bestellen. HISTORIA biedt niet enkel historische kranten aan, u vindt hier nog tal van andere persoonlijke cadeaus. Bij het lezen van een oude krant hoort zeker een glas wijn, neem dus gerust een kijkje in ons wijnaanbod met meer dan 20.000 oude wijnen. Een ruim assortiment aan oude wijnen en andere dranken wacht op u! Wie het graag wat vrolijker heeft, kan bij ons ook een CD of mooie juwelen kopen. Al onze cadeaus worden met evenveel zorg en expertise behandeld als onze oude kranten. Veel plezier bij het bestellen en het cadeau doen van uw oude krant –origineel aangeboden door HISTORIA.

Naar boven