×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Muziek

Muziek – origineel en persoonlijk

Wat zijn volgens u de drie populairste cadeau ideeën? Bloemen, sokken, parfum? Drie keer fout! Geld en waardebonnen zijn de meest gekochte cadeaus. Ze zijn praktisch, maar zijn het echt originele en persoonlijke cadeaus?

Bent u uitgenodigd voor een verjaardagsfeest en piekert u nog over het cadeau waarmee u de jarige blij kan maken? U wilt hoe dan ook een persoonlijk cadeau schenken. Waardebonnen en geld zijn bij absoluut uit den boze. Haal opgelucht adem, want bij ons vindt u wat u zoekt. Doe iemand een persoonlijke CD van het geboortejaar cadeau. Stuur de jarige terug in de tijd om de kindertijd te herbeleven. Met een gepersonaliseerde CD waarop de grootste hits van toen staan, scoort u gegarandeerd goede punten. Om het cadeau helemaal af te werken en het een speciale touch te geven, graveren wij voor u de naam van de jarige op het geschenk. Met zo´n cadeau tovert u zonder twijfel een glimlach op ieders gezicht.

 

Een zelfgemaakte CD – het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Hoe heeft u of uw liefste het verleden jaar eigenlijk ervaren? Wat is er allemaal gebeurd? Vat alle hoogtepunten van het jaar samen en doe uw geliefde zo een bijzondere verrassing cadeau! Over de jaren heen stijgt de waarde van zulke cadeaus enorm. Het bevat namelijk kleine en mooie details van het jubileum- of geboortejaar, het afscheid, de verhuis of verschillende reizen. Een persoonlijke CD is een cadeau voor eeuwig en altijd! Hoe gaat u best te werk?

  • Kies de leukste liedjes van het jaar uit en spreek kleine verhalen in.
  • Schrijf op welke politieke en wetenschappelijke gebeurtenissen zich dat jaar afgespeeld hebben als hulpmiddel. 
  • Welke artiesten zijn dat jaar ook jarig
  • Werk met grote hits en lievelingsliedjes van de jarige. 

Een zelfgemaakte CD is een schitterend cadeau idee voor een verjaardag, huwelijksdag of Kerstmis. De samenstelling van informatie en de vorming van zo´n cadeau zijn namelijk aan erg veel werk verbonden. Echter de glimlach op het gezicht van de ontvanger, maakt dat het alle moeite waard is. Als bron van informatie kunt u de originele historische kranten raadplegen – of zelfs cadeau doen. Daar komt ook nog eens bij kijken dat u zelf ook heel wat interessante dingen te weten komt over het leven van de jarige en het aanwezige gezelschap.

Gepersonaliseerde CD – een persoonlijk cadeau idee uit het geboorte- of jubileumjaar

Het feest komt eraan en u heeft geen tijd meer om zelf nog iets in elkaar te knutselen? U wilt met uw cadeau de jarige toch een uniek moment schenken? Kies dan een CD uit ons assortiment. Voor elk van de afgelopen honderd jaar kunt bij bij ons een CD verkrijgen, die de grootste hits van het jaar omvat. Personaliseer uw cadeau met de naam van de persoon. Zo geeft u iemand een opvallend unicum dat nog lang in herinnering blijft.

Cadeau-vinder

Naar boven