×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Muziek & Film

Muziek & film – persoonlijk & origineel

Wat zijn volgens u de drie populairste cadeau ideeën? Bloemen, sokken, parfum? Drie keer fout! Geld en waardebonnen zijn de meest gekochte cadeaus. Ze zijn praktisch, maar zijn het echt originele en persoonlijke cadeaus?

Bent u uitgenodigd voor een verjaardagsfeest en piekert u nog over het cadeau waarmee u de jarige blij kan maken? U wilt hoe dan ook een persoonlijk cadeau schenken. Waardebonnen en geld zijn daarbij absoluut uit den boze. Haal opgelucht adem, want hier stopt de zoektocht. Doe iemand de CD met hits uit het geboortejaar of de DVD van het geboortejaar cadeau. Stuur de jarige terug in de tijd om de kindertijd te herbeleven. Met een gepersonaliseerde CD of DVD waarop de grootste hits of de belangrijkste gebeurtenissen van toen staan, heeft u het perfecte cadeau in handen. Om uw geschenk echt speciaal te maken, graveren wij voor u de naam van de jarige op de verpakking. Met zo´n cadeau tovert u zonder twijfel een glimlach op ieders gezicht.

 

Een zelfgemaakte CD of DVD – het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Hoe heeft u of uw liefste het verleden jaar eigenlijk ervaren? Wat is er allemaal gebeurd? Vat alle hoogtepunten van het jaar samen en doe uw geliefde zo een bijzondere verrassing cadeau! Over de jaren heen stijgt de waarde van zulke cadeaus enorm. Het bevat namelijk kleine en mooie details van het jubileum- of geboortejaar, het afscheid, de verhuis of verschillende reizen. Een persoonlijke CD of DVD is een cadeau voor eeuwig en altijd! Hoe gaat u best te werk?

  • Kies de leukste liedjes of filmfragmenten van het jaar uit en voeg er kleine verhalen aan toe.
  • Schrijf op welke politieke en wetenschappelijke gebeurtenissen zich dat jaar afgespeeld hebben als hulpmiddel. 
  • Welke artiesten zijn dat jaar ook jarig
  • Werk met grote hits en lievelingsliedjes of lievelingsfilms van de jarige. 

Een zelfgemaakte CD of DVD is een schitterend cadeau idee voor een verjaardag, huwelijksdag of Kerstmis. De samenstelling van informatie en de vorming van zo´n cadeau zijn namelijk aan erg veel werk verbonden. Echter de glimlach op het gezicht van de ontvanger, maakt dat het alle moeite waard is. Als bron van informatie kunt u de originele historische kranten raadplegen – of zelfs cadeau doen. Daar komt ook nog eens bij kijken dat u zelf ook heel wat interessante dingen te weten komt over het leven van de jarige en het aanwezige gezelschap.

Gepersonaliseerde CD of DVD – een persoonlijk cadeau idee uit het geboorte- of jubileumjaar

Het feest komt eraan en u heeft geen tijd meer om zelf nog iets in elkaar te knutselen? U wilt met uw cadeau de jarige toch een uniek moment schenken? Kies dan een CD of DVD uit ons assortiment. Personaliseer de verpakking met de naam van de persoon, zo heeft u echt een speciaal cadeau in handen. 

Cadeau-vinder

Naar boven