×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Wijn

Schenk iemand een wijn cadeau

Bijzondere gelegenheden vragen om bijzondere cadeaus. Een verjaardag , jubileum of gewoon “bedankt ” willen zeggen: speciale gelegenheden duiken altijd en overal op. Het is net de zoektocht naar het perfecte cadeau die ons doet huiveren. Geen zorgen, in ons assortiment vindt u voor elke gelegenheid het gepaste cadeau idee, voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een geschenk voor de echte levensgenieter, dan zit u met een wijn als persoonlijk cadeau zeker goed!

Via een goed uitgezochte wijn toont u liefhebbers en kenners, dat u belang hecht aan hun interesses en voorkeuren. U laat ermee zien hoeveel u om hen geeft, en krijgt er gegarandeerd vrolijke gezichten voor terug. De zoektocht naar een goede wijn is dus zeker de moeite waard!
In onze webshop bieden wij u verschillende wijnen aan, die we met veel plezier met uw persoonlijke boodschap graveren. Daar is elke wijnkenner, -liefhebber of wijngenieter van onder de indruk.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De perfecte gelegenheid voor een wijn als cadeau

Of het nu om een verjaardag, Kerstmis, jubileum of een manier om “bedankt” te zeggen gaat, gelegenheden om een elegante wijn cadeau te doen, komen het hele jaar voor. Het ene feest is nog maar net voorbij, of het andere staat al voor de deur. Weeral stelt zich de vraag welk cadeau dit keer toepasselijk is. Wanneer u niet goed weet wat iemand leuk vindt, grijpt u al snel naar een wijn die nauw aansluit bij de periode en de gelegenheid. Voor Kerstmis en de koude wintermaanden is een rode wijn ten alle tijde een uitstekende keuze, in de zomer kunt u gerust iets frissers cadeau doen. Een witte wijn of rosé komt tijdens de warme zomermaanden als geroepen. Voor een jubileum opteert u best voor een champagne of schuimwijn. Bij verjaardagen is een probeerset met verschillende wijnen, elk uit een andere regio, een leuk idee. Zo heeft de jarige meer plezier aan het cadeau en wordt uw geschenk niet snel vergeten. Heeft u nog geen gepaste wijn voor het aankomende feest gevonden? Met onze cadeau-klassieker  zit u bij elke gelegenheid goed! Bij dit wijn-cadeau heeft u de keuze tussen een fijne Franse Bordeaux of een Spaanse Castillo de Maluenda. Geef een fantastische indruk met een edele wijn die perfect bij de gelegenheid past, en het best van al is afgestemd op de smaak en voorkeuren van de ontvanger. 

De voorkeuren van de ontvanger

Niet elke wijn is per definitie het perfecte cadeau. Tijdens het uitkiezen van een geschenk, kunt u best met bepaalde zaken rekening houden. Heel belangrijk is om na te denken over de behoeftes en interesses van de ontvanger. Die zal namelijk niet zo gelukkig zijn met een cadeau dat het tegenovergestelde blijkt te zijn van de oorspronkelijke verwachtingen. Zoiets wil niemand ervaren! Sta bij het uitkiezen van een geschenk open voor alles. Uiteindelijk is het een cadeau voor iemand anders, en niet voor uzelf. U kunt steeds vrienden of bekenden om advies vragen. Wat voor type wijn drinkt de persoon graag: Is hij vrij experimenteel en dus zeer blij met een exotisch wijn uit Afrika, of verkiest ze liever de klassiekers uit Frankrijk, Spanje, Italië of Duitsland? Met de gepaste wijn vervult u misschien wel iemands hartenwens, met oprechte blijdschap tot gevolg. Wijnkenners -of zij die dat graag zouden worden- maakt u bijzonder gelukkig met onze sommelierset . Met alle nodige accessoires is dit cadeau een absolute must voor elke wijngenieter!

Een cadeau voor altijd

Wat maakt dat iemand zich een cadeau nog zeer lang herinnert? Bekijk het door de ogen van de persoon in kwestie. Zou u gelukkig zijn met een duurzaam cadeau? Denk bij het uitkiezen van een wijn aan de persoonlijkheid van de ontvanger en houd rekening met persoonlijke voorkeuren. Als u dat doet, maakt u zeker en vast de juiste keuze. Tot slot heeft u bij ons de mogelijkheid elke wijn met uw individuele spreuk of boodschap te personaliseren. Daarmee schenkt u iemand een onvergetelijke herinnering! 

 

Cadeau-vinder

Naar boven