×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Sinterklaas

De leukste sinterklaas cadeautjes

U bent op zoek naar een sinterklaas cadeau en heeft geen idee wat de goede Sint de kinderen dit jaar moet brengen? Geen nood, wij hebben de leukste sinterklaas cadeautjes voor u verzameld waarmee u ieder kind dolgelukkig maakt en Sinterklaas het mooiste feest van het jaar wordt!

“Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint...” binnenkort is het weer zover: Sinterklaas en Zwarte Piet komen langs en brengen in het midden van de nacht alle brave kinderen sinterklaas cadeautjes. Een heerlijke tijd voor kinderen, een stressende periode voor de ouders. Cadeaus mogen vandaag de dag niet te saai of te gewoon zijn, ook kinderen willen originele sinterklaas cadeaus waar ze nog lang plezier aan hebben. Bij ons vindt u een ruime keuze aan sinterklaas cadeautjes voor alle leeftijden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het beste sinterklaas cadeau voor ieder type kind

Niet enkel de leeftijd is belangrijk, ook het karakter en de interessen van uw kind spelen een grote rol bij het uitzoeken van een cadeau. Wij bieden originele sinterklaas cadeaus voor ieder type kind:

  • Uw kind speelt het liefst buiten? De houten loopfiets met naam  is het beste sinterklaas cadeau: uren speelplezier gegarandeerd! 
  • Voor verzamelaars  is de piraten schatkist  met 50 of 100 echte oude munten uit 5 verschillende continenten het perfecte sinterklaas cadeau. 
  • Voor kinderen die helemaal gek zijn op zoete dingen, vindt u bij HISTORIA de chocolade schatkist  of de magnum chocoladekist , tot op de rand gevuld met chocolade goudmunten. 
  • Uw kind is rustig, speelt graag alleen? De Steiff Teddy met reiskoffer  is een trouwe vriend die uw kind ten alle tijde vergezeld en steeds paraat staat voor een warme knuffel. 
  • Voor kinderen met veel fantasie en energie is het houten zwaard en schild met naamgravure  het perfecte sinterklaas cadeau: als een echte ridder rondrennen en op queeste gaan is het leukste wat er is voor deze avonturier. 
  • Uw kind gaat al naar school? Wat dacht u van de houten pen met gravure ? Zo kan hij/zij iedereen verbazen met een eigen gepersonaliseerde pen.

Sinterklaas in verschillende landen 

Niet enkel België en Nederland vieren het sinterklaasfeest, ook in andere landen is de Sint een bekende figuur. In Duitsland en Oostenrijk heet Sinterklaas “Nikolaus”, in Frankrijk heet Sinterklaas “Saint-Nicolas” en werkt hij samen met Père Fouettard in plaats de Zwarte Pieten. In Oost-Europa staat de Sint bekend als “Mikuláš”, vergezeld door figuren die de duivel en een engel voorstellen. Ook buiten Europa wordt het sinterklaasfeest gevierd, zoals bijvoorbeeld in Argentinië. Andere landen hebben het ritueel gedeeltelijk overgenomen: de Verenigde Staten hebben de Kerstman in plaats van Sinterklaas. België en Nederland zijn zeker de twee landen waar het sinterklaasfeest heel sterk wordt gevierd en de kinderen veel sinterklaas cadeautjes krijgen, maar zijn dus lang niet de enige landen waar de “lieve goede Sint” een bezoekje brengt. 

Helemaal origineel dankzij de personalisatie

De cadeautjes voor Sinterklaas worden helemaal origineel dankzij de personalisatie. Ieder cadeau kan worden gepersonaliseerd met de naam van het kind of een persoonlijke boodschap. Gepersonaliseerde cadeaus zijn echt bijzonder en origineel, zo zijn er namelijk geen twee. Daarnaast betekent het voor een kind heel wat wanneer zijn of haar eigen naam ergens op staat, cadeautjes krijgen is daarmee dubbel zo leuk! Welk cadeau u uiteindelijk ook kiest, met een van de sinterklaas cadeautjes van HISTORIA zit u steeds goed!
Cadeau-vinder

Naar boven