Skip to content
  • Fast Delivery

    Snelle

    Levering

  • Real Orginals

    Echte

    originele

  • Experience

    35 Jaar

    ervaring

Winkelwagen

Vind uw persoonlijke krant, wijn of andere cadeaus van uw wensdatum:

Favoriete cadeaus

  1. Oude wijnen
    Oude wijnen
    Van € 20,00 *
    (€ 26,67 * / 1 l)
  2. Sterke drank van een bepaald jaar
    Sterke drank van een bepaald jaar
    Van
    € 39,90 *
    (€ 159,60 * / 1 l)
  3. Cognac van een bepaald jaar
    Cognac van een bepaald jaar
    Van € 149,00 *
    (€ 212,86 * / 1 l)
  4. Whisky van een bepaald jaar
    Whisky van een bepaald jaar
    Van
    € 39,90 *
    (€ 159,60 * / 1 l)
  5. Armagnac van een bepaald jaar
    Armagnac van een bepaald jaar
    Van € 75,00 *
    (€ 150,00 * / 1 l)
  6. Famous Gin Collection
    Famous Gin Collection
    € 49,00 *
    (€ 163,33 * / 1 l)
  7. The Gaelic Whisky Collection
    The Gaelic Whisky Collection
    € 39,90 *
    (€ 159,60 * / 1 l)
  8. Adventskalender likeur &  sterke dranken
    Gepersonaliseerde adventskalender likeur en sterke dranken
    € 59,90 *
    (€ 124,79 * / 1 l)
  9. Houten pen met gravure
    Houten pen met gravure
    € 19,90 *
  10. Beschermengel sleutelhanger
    Beschermengel sleutelhanger
    € 20,00 *
  11. port geschenkset
    Port Geschenkset
    € 21,00 *
    (€ 70,00 * / 1 l)
  12. Houten bierhouder met personalisatie
    Houten bierhouder met personalisatie
    € 21,00 *
  13. CD Hits uit het geboortejaar
    CD Hits uit het geboortejaar
    € 29,80 *
  14. Gepersonaliseerde rum adventskalender
    Gepersonaliseerde rum adventskalender
    € 89,00 *
    (€ 185,42 * / 1 l)
  15. Eikenhouten vat met gravure
    Het eikenhouten vat met gravure
    Van € 77,00 *
  16. Feestelijke Bubbels
    Feestelijke Bubbels
    € 22,95 *
    (€ 30,60 * / 1 l)
  17. Gepersonaliseerde thee adventskalender in geschenbox
    Gepersonaliseerde thee adventskalender in geschenbox
    € 25,90 *
    (€ 2.590,00 * / 1 kg)
  18. Leren retro voetbal met naam
    Leren retro voetbal met naam
    € 49,90 *
  19. Adventskalender olijfolie en balsamico azijn met gravure
    Adventskalender olijfolie en balsamico azijn met gravure
    € 54,90 *
    (€ 114,38 * / 1 l)
  20. Het Liefdesslot
    Liefdesslot
    € 19,90 *
  21. Jägermeister in gepersonaliseerde geschenkbox
    Jägermeister in gepersonaliseerde geschenkbox
    € 29,95 *
    (€ 42,79 * / 1 l)

Oude kranten en tijdschiften van de geboortedag als cadeau

Hartelijk welkom bij HISTORIA.net, de webshop voor originele oude tijdschriften en kranten. Heeft u er al eens aan gedacht online een oude krant als cadeau te kopen? In onze webshop vindt u een breed aanbod aan oude kranten en tijdschriften van de geboortedag, ongetwijfeld zit het exemplaar van uw voorkeursdatum er wel tussen.

Oude kranten online

Voor opa's verjaardag, als jubileumcadeau of als origineel cadeau voor Kerstmis: bij ons vindt u een veelvoud aan verschillende oude kranten –steeds het originele exemplaar! In ons assortiment vindt u een greep aan landelijke oude kranten, regionale kranten en oude historische kranten die nu niet meer bestaan. U kunt hier dus gerust uw favoriete titel bestellen. U ontvangt van ons steeds het originele exemplaar, de echte krant, geen kopie. 

Historische Kranten
Oude krant

 

Hoe alles met een klein krantenarchief begon

Waar komen die oude kranten en tijdschrijften vandaan? Hoe komt het dat wij u online zo vele exemplaren kunnen aanbieden? Joseph Nietfeld, de oprichter van HISTORIA droomde ervan als geschoolde archivist en historicus zijn kennis en expertise over historische tijdschriften en kranten met anderen te delen. Daardoor kwam hij op het idee oude tijdschriften en kranten als cadeau aan te bieden. Het begon allemaal met een klein aantal originele tijdschriften en kranten, dat vandaag uitgegroeid is tot een enorm krantenarchief van meer dan 5 miljoen exemplaren. Via de samenwerking met verschillende uitgeverijen en archieven die hun oude tijdschriften en kranten niet meer willen of kunnen verkopen is onze voorraad stevig gegroeid.  U kunt naar hartenlust een kijkje nemen in ons virtuele krantenarchief en op zoek gaan naar de krant van uw voorkeursdatum. U zult ongetwijfeld onder de ondruk zijn van ons aanbod! Toch niet gevonden wat uw zoekt? Wij hebben onder meer nog toepasselijke oude wijnen, sterke dranken of andere gepersonaliseerde cadeaus van ieder jaar in de aanbieding.

 

Oude krant bestellen

U kunt direct in onze online shop een oude krant bestellen of ons telefonisch contacteren. Onze klantenservice helpt u bij het kiezen en kopen van de juiste krant. Oude kranten of tijdschriften online kopen? Bij HISTORIA.net, het grootste krantenarchief van Europa, vindt u meteen wat u zoekt. Bij uw aankoop ontvangt u steeds een stijlvolle geschenkmap die uw oude krant of tijdschrift de nodige bescherming biedt en het geheel een smaakvolle en authentieke look geeft. U ontvangt ook een echtsheidscertificaat, waarmee u de garantie heeft dat u daadwerkelijk een origineel historisch exemplaar gekocht heeft. Waarom nog wachten? Bestel meteen een oude krant bij ons. Het kan echter steeds gebeuren dat er van een bepaalde datum weinig oude kranten of tijdschriften te vinden zijn. Dat kan omdat uw voorkeursdatum op een zondag of feestdag valt, of misschien viel die datum in een oorlogsperiode. Wat nu? U hoeft zich geen zorgen te maken: onze medewerkers hebben enorm veel ervaring  en hebben steeds een ander leuk cadeau-idee achter de hand. Klantenservice is bij ons prioritair. U kunt steeds een mail sturen of telefonisch contact opnemen met ons. Wij vinden dan de gepaste oude krant, tijdschrift of een ander leuk cadeau voor u. 

 

De personalisatie maakt het helemaal af

U kunt bij ons bijna ieder cadeau laten personaliseren. U geeft ons uw personalisatie door, wij voorzien de geschenkmap van uw gewenste tekst. Zo wordt uw oude krant van de geboortedag echt een speciaal cadeau. U kunt oude kranten en tijdschriften met de gewenste personalisatie online of telefonisch bij ons bestellen. Neem dus gerust een kijkje in ons wijnaanbod met meer dan 20.000 oude wijnen. Let er wel op dat wij de drinkbaarheid van onze oude wijnen niet kunnen garanderen. Voor meer informatie kunt u ons graag een mail sturen of telefonisch contact opnemen. Zoekt u toch nog iets anders? Wat dacht u van een CD of DVD van het jaar, gepersonaliseerde juwelen of chocolade schatkisten met personalisatie? Dat en veel meer vindt u in de online shop van HISTORIA.net!

 

* incl. BTW excl.   verzendkosten

1Geldig bij levering naar Nederland via standaardverzending. Bij express verzending geldt een levertijd van 1-2 werkdagen naar Nederland. Levertijden voor andere landen en informatie omtrent de berekening van de levertermijnen vindt u hier