Skip to content
  • Fast Delivery

    Snelle

    Levering

  • Real Orginals

    Echte

    originele

  • Experience

    35 Jaar

    ervaring

Winkelwagen
title-background

Voor oma

Voor oma
  1. Oude wijnen
    Oude wijnen
    Van € 149,00 *
    (€ 212,86 * / 1 l)
  2. Hartvormige snijplank met gravure
    Hartvormige snijplank met gravure
    € 19,95 *
  3. Hart sculptuur met gravure
    Hart sculptuur met gravure
    € 54,00 *
  4. Herzflaschen-Duo Sweet Cherry
    Duo hartvormige flessen Sweet Cherry
    € 29,50 *
    (€ 73,75 * / 1 l)
  5. Cariñena Gran Parlet Reserva
    Cariñena Gran Parlet Reserva
    € 12,00 *
    (€ 24,00 * / 1 l)
  6. Secco Rosé in personalisierter Liebesbox
    Secco Rosé in gepersonaliseerde liefdesbox
    € 19,90 *
    (€ 26,53 * / 1 l)

Hoe vind ik het perfecte cadeau voor oma?

Alvorens u zich stort op de zoektocht naar een cadeau voor oma, moet u eerst even enkele dingen op een rijtje zetten:

  • Wat is de gelegenheid? Is het uw oma´s verjaardag of heeft u een kerstcadeau nodig? Gaat het om een ronde verjaardag - 60, 70, 80, 90 of zelfs 100? Uw cadeau voor oma moet aangepast zijn aan de gelegenheid. Waar voor Kerstmis een kleinigheid voldoende is, kunt u voor een ronde verjaardag best opteren voor een opvallender en waardevol cadeau. 
  • Vindt er een groot feest plaats of blijft alles binnen de dichte familiekring? Hoe formeler het feest, hoe meer uw geschenk daar op toegespitst hoort te zijn. 
  • Wat voor soort persoonlijkheid heeft uw oma en hoe oud is ze? Zoekt u een cadeau voor een tamelijk jonge oma van ongeveer 60 of wilt u iets kopen voor een “echte” oma van rond de 80 jaar? Is ze het stereotype oma die het allerliefst haar kinderen en kleinkinderen verwent en zichzelf op de laatste plaats zet, of heeft u een eerder modernere en actieve oma met vele hobby´s en interesses? Hoe meer het cadeau voor oma past bij haar persoonlijkheid, hoe gelukkiger het haar zal maken. 
  • Hoe is de relatie tussen u en uw oma? Zijn jullie erg close, was u van kleins af vaak bij haar en hebben jullie samen al veel beleefd? Dan moet uw cadeau voor oma die innige relatie ook weerspiegelen. Bijzonder persoonlijk wordt uw geschenk bijvoorbeeld met een speciale spreuk, die wij voor u op het cadeau kunnen graveren. Is de relatie tussen jullie eerder oppervlakkig en afstandelijk? Weet u niet zo veel over uw grootmoeder? Dan kiest u best iets uit dat steeds goed scoort. Met een leuke verpakking zet u zelfs een minder persoonlijk cadeau voor oma in de verf.

Het juiste cadeau voor de juiste gelegenheid

Koop niet zomaar een cadeau voor uw oma – bloemen en pralines heeft ze al zo vaak gekregen in haar leven. Denk eens na over de gelegenheid waarvoor u een cadeau zoekt. Heeft u een kerstcadeau nodig? Is het haar verjaardag, wie weet wel een ronde verjaardag?

Kerstmis betekent voor oudere mensen niet zo zeer kopen en schenken. Voor grootouders is het vooral belangrijk dat de familie samen komt en dat iedereen samen tijd doorbrengt. Wat dacht u van een waardebon om met z´n allen een bepaalde activiteit te ondernemen als kerstcadeau voor uw oma? Het hoeft niets groots te zijn: een wandeling door de natuur, een stadrondvaart of een rondje drinken op café samen. Vaak zijn het dat soort kleinigheden waar men vaak geen tijd voor heeft, die net uw oma enorm gelukkig zouden maken.

Zoekt u een verjaardagscadeau voor uw oma? Viert ze een ronde verjaardag? Dan mag het cadeau iets opvallender zijn, want het geschenk moet uw oma bij blijven en haar steeds weer aan die bijzondere verjaardag herinneren. Wanneer een groot feest plaatsvindt, kunt u best ook indruk maken op de aanwezige gasten. Een speciaal cadeau in dit geval is de historische oude krant van haar geboortedag . Met dat cadeau kan uw oma een reis in de tijd maken en heeft ze een document ontvangen dat precies even oud is als zij zelf!

De innerlijke waarde is het belangrijkst!

Het perfecte cadeau voor oma vindt u enkel en alleen als u duidelijk weet wat voor persoonlijkheid uw grootmoeder heeft. Is ze een oma met een jonge geest, actief, met vele interesses, steeds onderweg? Of is ze toch eerder een reeds oudere dame die veel thuis is, en liever zorgt voor de kinderen en kleinkinderen?
In het eerste geval is een goed cadeau-idee voor oma iets wat ze nog nodig heeft voor haar hobby´s. Doet ze graag aan sport? Een jaarpas voor het zwembad is een leuk cadeau, evenals Nordic-Walking stokken of een yogamat. Is ze gebeten door cultuur? Schenk haar dan museum- of theatertickets. Als het een erg bijzonder geschenk moet zijn voor bijvoorbeeld een ronde verjaardag: een weekendtrip naar een interessante stad is steeds een goed plan!
Als uw oma niet zo actief is en liever voor u en de andere kinderen zorgt, dan draait u de rollen toch gewoon om! Leuke cadeau-ideeën voor zo´n onbaatzuchtige grootmoeder zijn een meergangenmenu dat u voor haar kookt of een waardebon voor tuinwerk dat u voor haar zal opknappen. Misschien is uw oma wel erg gelukkig met speciale verzorgingsproducten die ze nooit voor zichzelf koopt. Een waardebon voor een wellnessbehandeling sluit daar mooi bij aan.

Hoe is de relatie tussen u en uw oma?

Heeft u een hele innige relatie met uw oma? Was u toen u kind was al vaak bij haar of hebben jullie samen al veel beleefd? Dan moet u die gemeenschappelijke herinneringen doen heropleven. Een cadeau-idee waarmee uw liefste oma heel blij mee zal zijn is een zelfgemaakt foto- en herinneringsalbum. Het grootste geschenk geeft u uw oma echter als u extra tijd met haar doorbrengt: Ga samen wandelen, kook en eet met z´n twee, net zoals tijdens in uw kindertijd. Zo raken jullie ondergedompeld in herinneringen.

Misschien hebben u en uw oma nooit echt de mogelijkheid gehad een hartelijke relatie op te bouwen? Toch zou u haar graag met een bijzonder cadeau verrassen. In dat geval is een lekker cadeau om van te genieten het juiste geschenk. Als ze graag een glaasje wijn drinkt, kunt u haar een voortreffelijke oude wijn uit haar geboortejaar schenken. Heeft uw oma liever iets zoeter, dan is onze Magnum chocoladekist het perfecte cadeau.
Uw oma is een bijzonder persoon, zonder haar was u er tenslotte zelf vandaag niet. Om haar te tonen hoe belangrijk ze is, schenkt u haar best iets persoonlijk en origineel waar ze nog vaak aan zal terug denken. In onze shop vindt u een veelvoud aan passende cadeaus die afgewerkt met een individuele gravure het ideale cadeau voor oma zijn!

* incl. BTW excl.   verzendkosten

1Geldig bij levering naar Nederland via standaardverzending. Bij express verzending geldt een levertijd van 1-2 werkdagen naar Nederland. Levertijden voor andere landen en informatie omtrent de berekening van de levertermijnen vindt u hier