×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Wijn & Sterke dranken

Wijn & Sterke dranken als cadeau

Bijzondere gelegenheden vragen om bijzondere cadeaus. Een verjaardag , jubileum of gewoon “bedankt ” willen zeggen: speciale gelegenheden duiken altijd en overal op. Het is net de zoektocht naar het perfecte cadeau die voor stress zorgt. Geen zorgen, in ons assortiment vindt u voor iedere gelegenheid het perfecte cadeau, voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een geschenk voor een echte levensgenieter, dan zit u met een wijn of sterke drank als persoonlijk cadeau zeker goed!

Via een goed uitgezochte wijn, whisky, cognac of gin toont u liefhebbers en kenners dat u belang hecht aan hun interesses en voorkeuren. Met een van onze wijn-, whisky, cognac- of gin cadeaus maakt u zeker indruk. 
In onze webshop bieden wij u verschillende wijnen en sterke dranken aan, alsook verschillende geschenksets. Alle cadeaus kunnen worden gepersonaliseerd met uw persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger. Iedere wijn-, whisky-, cognac- of ginliefhebber is met een van onze cadeaus zeker onder de indruk! 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De perfecte gelegenheid voor een wijn of sterke dranken als cadeau

Of het nu om een verjaardag , Kerstmis , jubileum  of enkel om een cadeau als bedankje : gelegenheden om wijn of sterke dranken cadeau te doen, komen het hele jaar voor. Het ene feest is nog maar net voorbij, of het andere staat al voor de deur. Weeral stelt zich de vraag welk cadeau dit keer de beste keuze is. Wanneer men niet goed weet wat te kopen, is een wijn of een andere drank een makkelijke oplossing. Voor Kerstmis en de koude wintermaanden is een rode wijn ten alle tijde een uitstekende keuze, in de zomer kunt u gerust iets frissers cadeau doen. Een witte wijn of rosé komt tijdens de warme zomermaanden als geroepen. Voor een jubileum opteert u best voor een champagne of schuimwijn. Bij verjaardagen is een probeerset met verschillende wijnen, elk uit een andere regio, een leuk idee. Zo heeft de jarige meer plezier aan het cadeau en wordt uw geschenk niet snel vergeten. Heeft u nog geen gepaste wijn voor het aankomende feest gevonden? Met onze cadeau-klassieker  zit u bij elke gelegenheid goed! Bij dit wijn-cadeau heeft u de keuze tussen een fijne Franse Bordeaux of een Spaanse Castillo de Maluenda. Geef een fantastische indruk met een edele wijn die perfect bij de gelegenheid past, en het best van al is afgestemd op de smaak en voorkeuren van de ontvanger. 

De voorkeuren van de ontvanger

Niet elke wijn is per definitie het perfecte cadeau. Tijdens het uitkiezen van een geschenk, kunt u best met bepaalde zaken rekening houden. Heel belangrijk is om na te denken over de behoeftes en interesses van de ontvanger. Die zal namelijk niet zo gelukkig zijn met een cadeau dat het tegenovergestelde blijkt te zijn van de oorspronkelijke verwachtingen. Zoiets wil niemand ervaren! Sta bij het uitkiezen van een geschenk open voor alles. Uiteindelijk is het een cadeau voor iemand anders, en niet voor uzelf. U kunt steeds vrienden of bekenden om advies vragen. Wat voor type wijn drinkt de persoon graag: Is hij vrij experimenteel en dus zeer blij met een exotisch wijn uit Afrika, of verkiest ze liever de klassiekers uit Frankrijk, Spanje, Italië of Duitsland? Met de gepaste wijn vervult u misschien wel iemands hartenwens, met oprechte blijdschap tot gevolg. Wijnkenners -of zij die dat graag zouden worden- maakt u bijzonder gelukkig met onze sommelierset . Met alle nodige accessoires is dit cadeau een absolute must voor elke wijngenieter!

Sterke dranken als cadeau

De ontvanger van het cadeau heeft een voorkeur voor sterke dranken? Geen probleem! Wij bieden ook hier verschillende cadeaus aan waarmee u gegarandeerd goed zit. Cognac, Vodka, whisky of gin: we hebben het allemaal. U bent niet zeker wat de persoon in kwestie graag drinkt? Kies dan uit een van onze geschenksets zoals de Gaelic Whisky Set , onze Gin World Collection , Famous Gin Collection  of de Absolut Vodka geschenkset . U kunt uw cadeau persoonlijk laten afwerken: ieder product kan worden gepersonaliseerd met de naam van de ontvanger of een leuke boodschap op de verpakking. 

Een cadeau voor altijd

Wat maakt dat iemand zich een cadeau niet snel vergeet?  Denk bij het uitkiezen van een wijn, cognac, whisky, Vodka of Gin aan de persoonlijkheid van de ontvanger en houd rekening met persoonlijke voorkeuren. Als u dat doet, maakt u zeker en vast de juiste keuze. Tot slot heeft u bij ons de mogelijkheid ieder product met uw individuele spreuk of boodschap te laten personaliseren. Daarmee schenkt u iemand een onvergetelijk en persoonlijk cadeau! 

 

Cadeau-vinder

Naar boven