×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Geboorte

Het mooiste kraamcadeau

Een pasgeboren baby is steeds een reden tot vreugde. Voor die bijzondere gelegenheid zou u de kersverse ouders graag een kraamcadeau schenken en de pasgeborene welkom heten! De kleine baby heeft eigenlijk nog geen cadeau nodig want baby´s hebben nu eenmaal weinig wensen: eten, drinken, slapen en mama en papa om zich heen. En toch wilt u met een cadeau uw vreugde over deze wondermooie gebeurtenis tonen en de ouders feliciteren. Schenk als kraamcadeau iets waar de ouders, en misschien het kind zelf, later nog veel aan hebben. In onze shop vindt u talrijke kraamcadeaus en andere ideeën rond het thema geboorte. Alle cadeaus zijn personaliseerbaar met naam en/of datum, zo schenkt u de ouders en de baby een creatief en origineel kraamcadeau!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leuke ideeën voor een kraamcadeau

Voor een pasgeboren baby hebben ouders ongelofelijk veel spullen nodig, van de inrichting van de kinderkamer tot kleding en verzorgartikelen. Omdat ze van alle kanten kraamcadeaus ontvangen, is het een goed idee bij de ouders eens na te vragen wat ze in feite nog nodig hebben.

  • Dagelijkse spullen: kinderpakjes, sokken, slabbetjes, speelgoed, een rammelaar, mobiel, badschuim, thermometer, babyolie, babypoeder en nog vele andere zaken moeten voor of na de geboorte van de baby gekocht worden. Er bestaat een gigantische keuze aan baby-artikelen waaruit u kunt kiezen als u een geboortecadeau zoekt. Let er op dat u goede kwaliteit schenkt, geef liever een waardevol kleinigheid dan een goedkoop reuzegeschenk. Bijzonder schattig en persoonlijk: onze houten blokken  gepersonaliseerd met babynaam, geboortedatum, gewicht en lengte
  • Waardebonnen als kraamcadeau: Wanneer de ouders alles al hebben voor de baby, zijn waardebonnen een goed idee als kraamcadeau. Na enkele weken al is de baby uit zijn/haar eerste kleertjes gegroeid en heeft het weer nieuwe dingen nodig. Dan zijn de ouders erg gelukkig met een waardebon om nieuwe kledij te kopen voor hun kindje. Presenteer de waardebon op liefdevolle wijze, dan is ook zo'n cadeau persoonlijk en individueel. 
  • Kleine time-out voor de ouders: Ook wanneer de kraamcadeaus in de eerste plaats de geboorte van de baby horen te vieren, mag u aan de ouders denken. Net de eerste weken na de geboorte zijn wondermooi, maar ook enorm vermoeiend. U maakt de kersverse ouders dolgelukkig met een cadeau dat hen op een gegeven punt een pauze gunt. Wat dacht u van relaxerend badschuim, een leuke CD of een spannend boek?

Cadeaus vol herinneringen voor eeuwig en altijd

Een bijzonder mooi kraamcadeau is het schenken van herinneringen. Geef de ouders een herinneringsalbum of een baby-dagboek, dat ze zelf samen kunnen stellen. Hier kunnen beelden en andere zaken in gekleefd worden, evenals elke sprong vooruit en ontwikkeling van de baby in worden bewaard. Zo ontstaan onbetaalbare herinneringen waar de ouders, en het kind zelf later, steeds weer op terug kunnen kijken om de wonderbaarlijke eerste maanden na de geboorte te herbeleven. Het gezin zal u dankbaar zijn voor het leuke idee!

Iets waar de ouders de dag zelf waarschijnlijk niet aan denken: bewaar een krant van de geboortedag van de baby. Stuur de krant op als kraamcadeau. Nog jaren en jaren later kunnen zowel ouders als kind door de oude krant bladeren en met verbazing lezen wat er die dag allemaal gebeurd is.
Schenk de ouders als cadeau voor de geboorte van hun kleine schat een geschenk dat ze zich nog lang zullen herinneren en dat hen dolgelukkig maakt. Afgewerkt met uw persoonlijke gravure wordt uw cadeau heel bijzonder!

Cadeau-vinder

Naar boven