×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Voor vriendin

Cadeau voor uw vriendin

U zoekt een cadeau voor uw vriendin? Gelijk om welke gelegenheid het gaat – deze persoon verdient een bijzonder geschenk. Het cadeau voor uw vriendin moet romantisch, persoonlijk en individueel zijn. In onze shop vindt u een brede keuze aan opvallende en romantische cadeaus voor uw vriendin die recht uit het hart komen en tonen hoeveel u van haar houdt. Alle cadeaus zijn personaliseerbaar: Wij graveren uw persoonlijke liefdesboodschap aan op het geschenk zodat het een unieke verrassing wordt die uw vriendin zich nog lang zal herinneren.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Cadeau voor uw vriendin – eens iets anders

Doorheen het jaar staat u steeds weer voor de vraag waarmee u uw vriendin bij bepaalde gelegenheden blij kunt maken. U heeft een verjaardagscadeau [link] nodig voor uw vriendin, een kerstcadeau [link], een romatisch geschenk voor Valentijn [link] of misschien een kleinigheid tussendoor. U bent op zoek naar unieke en opvallende cadeau-ideeën voor uw vriendin, maar vaak ontbreekt het u aan inspiratie?

Verras uw vriendin met een romantische activiteit samen als cadeau:

 • Bereid een romantische picknick voor: zorg voor het lievelingseten en –drinken van uw vriendin: denk eraan dat fingerfood (fruit, kaashapjes, kleine knabbels) de beste keuze is voor een picknick. Zoek een mooie plek waar jullie ongestoord van jullie tijd samen kunnen genieten en maak het hezelig op een leuk deken. Vergeet de wereld om jullie heen en concentreer jullie enkel en alleen op elkaar – een leuke verrassing die zeker en vast indruk maakt op uw vriendin!
 • Neem uw vriendin mee op een weekendtrip: Kies een interessante stad of een aantrekkelijk gebied uit, boek een leuk hotel en verras uw vriendin spontaan met een reisje voor jullie twee. Een korte vlucht uit het dagelijkse leven doet vaak wonderen. Jullie voelen zich nadien compleet ontspannen en staan dichter bij elkaar. Dit unieke cadeau herinnert uw vriendin zich gegarandeerd nog voor lange tijd. 
 • Schenk uw vriendin een gourmet-restaurantbezoek. Een stel valt na een bepaalde tijd steeds in dezelfde gewoontes en gaat bijvoorbeeld telkens naar hetzelfde Italiaanse restaurant. Een exclusief etentje in een echt gourmet-restaurant is daarom een opvallend cadeau-idee voor uw vriendin. Geniet samen van een romantische avond met een meergangenmenu bij kaarslicht.

Schenk uw vriendin een exclusief cadeau, waarmee u haar ontzettend gelukkig maakt: 

 • “Diamonds are a girl´s best friend” – Met mooie juwelen scoort u bij uw vriendin gegarandeerd goede punten! Geen zorgen, het hoeven niet noodzakelijk diamanten zijn. Let er op dat het cadeau bij de stijl van uw vriendin past. Draagt ze liever goud  of zilver ? Heeft ze het liever simpel of met veel bijzonderheden? Baseer u op de juwelen die uw vriendin reeds heeft en welke stukken ze graag draagt. Wandel met haar door de stad en onthoud welke juwelen ze vast neemt en bekijkt. Zo kunt u voldoende informatie verzamelen en doet u uw vriendin vervolgens een groot plezier met uw zelf uitgekozen juweel. 
 • Is uw vriendin een zoetekauw? Dan is chocolade  ideaal. Start een zoektocht naar een bijzonder en exclusief chocoladegeschenk dat niet in de supermarkt te vinden is. Daarmee schenkt u uw vriendin een geschenk dat volledig naar haar zin is. 
 • Bijzonder romantische cadeau-ideeën zijn relatiegeschenken  waarmee u duidelijk laat zien hoe zeer u van uw vriendin houdt. Een pralinenhart, liefdesslot of sierraden. Met een cadeau in hartenvorm scoort u in elk geval goede punten bij uw liefste! 

Geef uw vriendin een romantisch en uniek cadeau dat recht uit het hart komt. Daarmee toont u haar hoe belangrijk ze voor u is, en dat u echt moeite gedaan heeft om een gepast geschenk voor haar te vinden. Met uw eigen liefdesspreuk er op gegraveerd, valt het gepersonaliseerde relatiegeschenk gegarandeerd in goede aarde bij uw vriendin!

Cadeau-vinder

Naar boven